PER DIRECT

kinderopvang

Pedagogisch medewerker BSO de Kangoeroe

Voor 12,5 uren per week
Wil jij zo snel mogelijk starten op een nieuwe of eerste leuke werkplek? Waarbij de focus ligt op ontwikkeling, zowel van jou als die van de kinderen? Je kunt direct bij de Kangoeroe starten, voor 2 dagen in de week op de tussenschoolse opvang en de naschoolse opvang.

We zitten samen met de Leonardusschool in hetzelfde pand. Er is binnen een verbindingsdeur waardoor er op een directe manier kan worden samengewerkt en dit willen we via onze medewerkers ook graag uitdragen. De Kangoeroe is een kindcentrum en dit houdt in dat er dagopvang, peuteropvang en buitenschoolse opvang (TSO en NSO) wordt aangeboden. Alles gezamenlijk onder één dak. Je komt te werken in een team van 5 BSO collega’s totaal op het kindercentrum 20 medewerkers. Op de BSO zitten dagelijks tussen de 30 en 40 kinderen.

Je kunt direct bij ons starten, voor 2 dagen in de week (ma en do) op de tussenschoolse opvang (TSO) en de naschoolse opvang (NSO). De tijden voor voor de TSO zijn van 11:45 tot 13:30 en voor de NSO vanaf 15:00 tot 18:30. In de vakantieweken werk je volle dagen op ma en do (zijnde 8,5 uur). Hierdoor kom je gemiddeld op +/- 12,5 uur per week. Daarnaast is de mogelijkheid om op de andere dagen als flexkrachtte werken.

Wat vragen wij van jou?

De opleiding Pedagogisch Medewerker heb je afgerond. Je hebt al werkervaring of je gaat net starten, voor ons kan het beide. Je start bij ons op de manier die bij jouw ervaring past.
  • Je bent in het bezit van een VOG (of bent bereid deze aan te vragen voor aanvang dienstverband).

Wat bieden wij?

Een uitdagende werkomgeving met fijne collega’s. Mogelijkheden om op jouw verzoek ook flexibel ingezet te worden op andere locaties binnen Welschap Kinderopvang.
  • Inschaling (schaal 6) conform de CAO kinderopvang.
  • Scholingsmogelijkheden zoals taalscholing, BHV, kinder-EHBO.
Wil je eens een kijkje bij ons komen nemen? Laat het ons weten.
 

Informatie & solliciteren

Is dit het plekje dat jij zoekt? Dan ontvangen we graag z.s.m. jouw CV voorzien van motivatie op solliciteren@welschap.nl o.v.v. ‘sollicitatie BSO de Kangoeroe’. Wil je meer informatie over de vacature, neem dan contact op met Ellie van der Aar, Leidinggevende locatie De Kangoeroe (06-13278417)