Met specialisatie Algemeen Maatschappelijk Werk & Positief Opvoeden - Triple P

met heemskerk

Sociaal werker AMW

Voor 30-32 uren per week
Kom jij bij ons werken in deze functie? Dan zorg je ervoor dat inwoners van Heemskerk die hulp- of ondersteuningsvragen hebben adequaat geholpen en ondersteund worden door jou en je collega’s. We werken vanuit integrale wijkgerichte teams, dus voor vrijwel elke vraag  kunnen ze bij jou terecht. Vanuit de vraagverheldering maak je een inschatting samen met de inwoner van dat wat nodig en helpend kan zijn. Je werkt generalistisch en kijkt breed vanuit verschillende leefdomeinen. Binnen het wijkgerichte integrale team ben je specialist op jouw terrein.

Daarnaast ben je goed bekend met de wijk waarin je werkt, heb je een signalerende rol en ondersteun je en samenwerkingen en activiteiten in de wijk. Je bent de oren en ogen van de wijk en zoekt samen met inwoners  naar nieuwe creatieve manieren om de verbinding in de wijk te bevorderen. Deze functie vervul je gecombineerd vanuit Sociaal Team Heemskerk en de wijkgerichte integrale teams van MET Heemskerk.

​Wat vragen wij

Je hebt een ‘er-op-af’-mentaliteit en beschouwt de buurtcentra, de openbare ruimte en de keukentafel als jouw spreekkamer. Jouw gedegen kennis van wet- en regelgeving, materiele hulpverlening/schuldhulpverlening en de  sociale kaart met betrekking tot het werkveld zorgen ervoor dat jij je werk goed kunt uitvoeren.
  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding MWD of Social Work, met ruime ervaring in het maatschappelijk werk;
  • Je bent bij voorkeur geschoold in Positief Opvoeden-Triple P niveau 4 of 5;
  • Je staat geregisterd bij het Registerplein;
  • Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en bezit een reflecterend vermogen t.a.v. het eigen functioneren;
  • Je bent flexibel en weet je goed staande te houden in een organisatie die volop in ontwikkeling is;
  • Je bent digitaal vaardig en weet werkvormen digitaal in te zetten;
  • Je bent bekend met de methodieken netwerkgericht- en oplossingsgericht werken;
  • Je bent een zelfstandig professional, en je benut regelruimte en neemt verantwoordelijkheid makkelijk.

Wat bieden wij

De salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Sociaal Werk, inschaling in schaal 8, max. €3.864,- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur). Wij starten met een jaarcontract.

Enthousiast geworden?

Zie jij jezelf wel werken bij onze organisatie? Stuur dan je motivatie met CV voor 15 april 2021 a.s. naar solliciteren@welschapsocius.nl, t.a.v. mevrouw A. Holleman. Voor meer informatie over de functie, kun je contact opnemen met Anouk Holleman, telefoonnummer 06-43507108.