met heemskerk

Sociaal werker

Voor 24 uren per week
Je zorgt er in deze functie voor dat inwoners van Heemskerk die hulp- of ondersteuningsvragen hebben adequaat geholpen en ondersteund worden door jou en je collega’s. We werken vanuit integrale wijkgerichte teams, dus voor vrijwel elke vraag  kunnen ze bij jou terecht. Vanuit de vraagverheldering maak je een inschatting samen met de inwoner van dat wat nodig en helpend kan zijn. Je werkt generalistisch en kijkt breed vanuit verschillende leefdomeinen. Binnen het wijkgerichte integrale team ben je specialist op jouw terrein.
 
Daarnaast ben je goed bekend met de wijk waarin je werkt, heb je een signalerende rol en ondersteun je en samenwerkingen en activiteiten in de wijk. Je bent de oren en ogen van de wijk en zoekt samen met inwoners naar nieuwe creatieve manieren om de verbinding in de wijk te bevorderen.

Deze functie vervul je gecombineerd vanuit Sociaal Team Heemskerk en de wijkgerichte integrale teams van MET Heemskerk. De tijdelijke vacature is van 1 juli t/m 31 december 2021.
Wat vragen wij
  • Je hebt een ‘er-op-af’-mentaliteit en beschouwt de buurtcentra, de openbare ruimte en de keukentafel als jouw spreekkamer;
  • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding MWD, SPH of Social Work, met ruime ervaring in het maatschappelijk werk;
  • Je staat geregisterd bij het Registerplein;
  • Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden en bezit een reflecterend vermogen t.a.v. het eigen functioneren;
  • Je bent flexibel en weet je goed staande te houden in een organisatie die volop in ontwikkeling is;
  • Je bent digitaal vaardig en weet werkvormen digitaal in te zetten;
  • Je bent bekend met de methodieken netwerkgericht- en oplossingsgericht werken;
  • Je bent een zelfstandig professional, en je benut regelruimte en neemt verantwoordelijkheid makkelijk;
  • Je maakt je snel nieuwe kennis en informatie eigen.
Wat bieden wij
De salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Sociaal Werk, inschaling in schaal 8, max. €3.864,- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur). Het betreft een contract voor 6 maanden in verband met zwangerschapsvervanging.
Enthousiast geworden?
Zie jij jezelf wel werken bij onze organisatie? Stuur dan je motivatie met CV voor 12 april 2021 a.s. naar solliciteren@welschapsocius.nl onder vermelding van ‘vacature sociaal werker, MET Heemskerk’. Voor meer informatie over de functie, kun je contact opnemen met Liza Ronde, telefoonnummer 06-14039744.