Werken bij ons betekent... het beste uit jezelf halen!

WelschapSocius betekent inspirerend en zinvol werken. Je zet je in voor de samenleving, van jong tot oud. Betrokkenheid en bevlogenheid zijn de sleutelwoorden. Wij bieden prima arbeidsvoorwaarden en volgen - afhankelijk van de werkmaatschappij - de cao Sociaal Werk en de cao Kinderopvang. Daarnaast dragen we zorg voor goede arbeidsomstandigheden en mogelijkheden voor opleiding en deskundigheidsbevordering.

Wil je meer weten over sociaal werk? Kijk op Sociaal Werk werkt!
Meer weten over werken in de kinderopvang? Kijk op Kinderopvang Werkt!
kinderopvang

Pedagogisch medewerker KDV de Topper

Voor 24 tot 32 uren per week
Wil je graag bij ons aan de slag op een nieuw kinderdagverblijf? Ben je voor 3 dagen 24 uur of voor 4 dagen 32 uur beschikbaar? Wij hebben dé werkplek voor jou op een nieuwe locatie!
Lees meer hierover
kinderopvang

Pedagogisch medewerker BSO de Salamander

Voor 14 uren per week
Ben jij een enthousiaste pedagogisch medewerker met hart voor kinderen? Dan hebben wij een leuke werkplek voor jou! We zijn opzoek naar een enthousiaste pedagogisch medewerker voor op onze BSO. Je bent onderdeel van een groot team, waarbij de focus ligt op kinderen in de leeftijd vanaf 8 jaar.
Lees meer hierover
kinderopvang

Pedagogisch medewerker BSO de Salamander

Voor 12 uren per week
Ben jij een enthousiaste pedagogisch medewerker met hart voor kinderen? Dan hebben wij een leuke werkplek voor jou! We zijn opzoek naar een enthousiaste pedagogisch medewerker voor op onze BSO. Je bent onderdeel van een groot team, waarbij de focus ligt op kinderen in de leeftijd tussen 4 en 7 jaar.
Lees meer hierover
met

Energieke en dynamische cliƫntondersteuner

Voor 24 uren per week
MET Welzijn Heerhugowaard is op zoek naar een tijdelijke Energieke en dynamische cliëntondersteuner (24 uur). Het betreft een zwangerschapsvervanging. Het dienstverband zal duren van 14 september 2020 t/m 31 januari 2021. 
 
Lees meer hierover
kinderopvang

Flexibele Pedagogisch medewerkers

Is werken met kinderen tussen de 0 en 13 jaar voor jou de ultieme uitdaging? Dan ben jij de ideale sollicitant voor deze vacature. Welschap Kinderopvang zoekt voor diverse kinderopvanglocaties zowel startende als ervaren Pedagogisch medewerkers. De werkdagen en contracturen zijn flexibel en bespreekbaar.
Lees meer hierover
kinderopvang

Medewerker Tussenschoolse opvang / overblijfhulp

Als werken met kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud jouw ultieme uitdaging is… En als je toevallig wat vrije uren hebt rond lunchtijd… Solliciteer dan snel! Welschap Kinderopvang zoekt namelijk zowel ervaren als startende medewerkers voor de tussenschoolse opvang bij diverse basisscholen in Heemskerk en Beverwijk. De werkdagen en contracturen zijn flexibel en bespreekbaar.
Lees meer hierover
kinderopvang

Open sollicitaties Kinderopvang

Maak ons blij met jouw cv. Wij zoeken startende en ervaren collega’s voor onze kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en peuteropvang in Heemskerk en Beverwijk. Heb je een diploma voor pedagogisch medewerker en scholing in VVE (voor dagopvang en peuteropvang) en taalniveau F3? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.
Lees meer hierover
met

Open sollicitaties MET

Een open sollicitatie sturen kan altijd. Als we denken dat het zinvol is, gaan we in ieder geval kennis met je maken. Als zich in de toekomst dan een vacature voordoet, heb je mogelijk een streepje voor. MET werkt met zelforganiserende teams. Je hebt in overleg met je team veel eigen regie over je werk en, binnen de kaders, veel vrijheid je functie vorm te geven. MET onderscheidt zich, ook als werkgever.
Lees meer hierover