Werken bij...

Welschap laat je het beste uit jezelf halen!

Welschap betekent inspirerend en zinvol werken. Je zet je in voor de samenleving, van jong tot oud. Betrokkenheid en bevlogenheid zijn de sleutelwoorden. Wij bieden prima arbeidsvoorwaarden en volgen de cao's Welzijn en Kinderopvang. Daarnaast dragen we zorg voor goede arbeidsomstandigheden en mogelijkheden voor opleiding en deskundigheidsbevordering.

Wil je meer weten over sociaal werk? Kijk op Sociaal Werk werkt!
Meer weten over werken in de kinderopvang? Kijk op Kinderopvang Werkt!
kinderopvang

Pedagogisch medewerker tijdens zwangerschapsverlof

Voor 14 uren per week
Ben jij een enthousiaste pedagogisch medewerker met hart voor kinderen? Dan hebben wij een leuke werkplek voor jou bij locatie BSO de Salamander in Beverwijk. In verband met een zwangerschapsverlof zijn we opzoek naar een pedagogisch medewerker voor de duur van 5 maanden. 
Lees meer hierover
kinderopvang

Pedagogisch medewerker BSO de Salamander

Voor 20 uren per week
Ben jij een enthousiaste pedagogisch medewerker met hart voor kinderen? Dan hebben wij een leuke werkplek voor jou! We zijn op zoek naar een enthousiaste pedagogisch medewerker voor op onze BSO de Salamander.
Lees meer hierover
kinderopvang

Operationeel Manager Kinderopvang

Voor 20 tot 24 uren per week
Mensen motiveren en stappen zetten in een groeiende markt. Dit zijn 2 van de vele punten die jou energie geven in je baan en die je terug kunt vinden in onze vacature. Je hebt een HBO-opleiding richting welzijn/zorg/pedagogiek en je hebt eerder in een leidinggevende functie gewerkt.
Lees meer hierover
kinderopvang

Pedagogisch medewerker

Voor 12,5 uren per week
Wil jij het nieuwe jaar goed starten op een nieuwe of eerste leuke werkplek? Waarbij de focus ligt op ontwikkeling, zowel van jou als die van de kinderen? Je kunt direct bij de Kangoeroe starten, voor 2 dagen in de week op de tussenschoolse opvang en de naschoolse opvang.
Lees meer hierover
met

Bemiddelen bij burenconflicten?

In iedere straat, wijk, dorp of stad komen burenruzies voor. Dit kan bijvoorbeeld gaan om geluidsoverlast, overlast van huisdieren of een tuingeschil. Als buren hier onderling niet uit komen, kan hiervoor gratis buurtbemiddeling worden ingeschakeld. Voor deze bemiddelingen worden vrijwillige buurtbemiddelaars ingezet.
Lees meer hierover
met

Medewerker VrijwilligersPunt

Als medewerker ben je dienstverlenend naar de personen die jouw ondersteuning vragen. Inwoners van Heerhugowaard die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk help je bij hun zoektocht. Ook vrijwilligersorganisaties die zoeken naar vrijwilligers help je door de juiste informatie verstrekken over de werkwijze in Heerhugowaard. Werkdagen zijn dinsdag en vrijdag, uren in overleg.
Lees meer hierover
kinderopvang

Flexibele Pedagogisch medewerkers

Is werken met kinderen tussen de 0 en 13 jaar voor jou de ultieme uitdaging? Dan ben jij de ideale sollicitant voor deze vacature. Welschap Kinderopvang zoekt voor diverse kinderopvanglocaties zowel startende als ervaren Pedagogisch medewerkers. De werkdagen en contracturen zijn flexibel en bespreekbaar.
Lees meer hierover
kinderopvang

Medewerker Tussenschoolse opvang / overblijfhulp

Als werken met kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud jouw ultieme uitdaging is… En als je toevallig wat vrije uren hebt rond lunchtijd… Solliciteer dan snel! Welschap Kinderopvang zoekt namelijk zowel ervaren als startende medewerkers voor de tussenschoolse opvang bij diverse basisscholen in Heemskerk en Beverwijk. De werkdagen en contracturen zijn flexibel en bespreekbaar.
Lees meer hierover
kinderopvang

Open sollicitaties Kinderopvang

Maak ons blij met jouw cv. Wij zoeken startende en ervaren collega’s voor onze kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en peuteropvang in Heemskerk en Beverwijk. Heb je een diploma voor pedagogisch medewerker en scholing in VVE (voor dagopvang en peuteropvang) en taalniveau F3? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.
Lees meer hierover
met

Open sollicitaties MET

Een open sollicitatie sturen kan altijd. Als we denken dat het zinvol is, gaan we in ieder geval kennis met je maken. Als zich in de toekomst dan een vacature voordoet, heb je mogelijk een streepje voor. MET werkt met zelforganiserende teams. Je hebt in overleg met je team veel eigen regie over je werk en, binnen de kaders, veel vrijheid je functie vorm te geven. MET onderscheidt zich, ook als werkgever.
Lees meer hierover