Werken bij ons betekent... het beste uit jezelf halen!

WelschapSocius betekent inspirerend en zinvol werken. Je zet je in voor de samenleving, van jong tot oud. Betrokkenheid en bevlogenheid zijn de sleutelwoorden. Wij bieden prima arbeidsvoorwaarden en volgen - afhankelijk van de werkmaatschappij - de cao Sociaal Werk en de cao Kinderopvang. Daarnaast dragen we zorg voor goede arbeidsomstandigheden en mogelijkheden voor opleiding en deskundigheidsbevordering.

Wil je meer weten over sociaal werk? Kijk op Sociaal Werk werkt!
Meer weten over werken in de kinderopvang? Kijk op Kinderopvang Werkt!
MET HHW

Ervaren en dynamische ambulant sociaal werker

Voor 32-36 uren per week
MET Heerhugowaard is per direct op zoek naar een ervaren en dynamische ambulant sociaal werker met specialisatie algemeen maatschappelijk werk.
Lees meer hierover
Kinderopvang, WelschapSocius

Vakantiekrachten - Flexibele pedagogisch medewerkers

Wil jij naast het genieten van je vakantie ook lekker geld verdienen en werkervaring opdoen in een professionele kinderopvangorganisatie? Solliciteer dan nu!
Lees meer hierover
MET Heemskerk

Freelance NT2 Docent(en)

Voor Buurtcentrum het Spectrum en Buurtcentrum de Schuilhoek zijn wij op zoek naar een Freelance NT2 DOCENT of meerdere. 
Lees meer hierover
MET HHW

Social Werker Opbouwwerk

Voor 28-36 uren per week
MET Heerhugowaard zoekt iemand die tot het einde van het jaar 2021 ons team kan ondersteunen. Ben jij energiek, flexibel in denken en handelen en floreer jij in een dynamische functie? Dan zoeken wij jou. Als sociaal werker bij MET ben je daar waar en wanneer bewoners elkaar ontmoeten (op straat en in de publieke ruimtes) en je legt actief contacten in de wijk.
Lees meer hierover
MET HHW

Sociaal Werker Jongerenwerk

Voor 24 uren per week
MET Heerhugowaard zoekt per direct iemand die ons team kan ondersteunen. Ben jij energiek en floreer jij in een dynamische functie? Dan zoeken wij jou. Als sociaal werker bij MET ben je daar waar en wanneer bewoners elkaar ontmoeten (op straat en in de publieke ruimte) en leg je actief contacten in de wijk. Je kent de wijk, zijn inwoners en de mensen die er werken. Je bent onderdeel van een zelf-organiserend team met diverse specialismen. 
 
 
Lees meer hierover
MET HHW

Ambulant sociaal werker

Voor 28-32 uren per week
MET Heerhugowaard is per direct op zoek naar een ervaren en dynamische ambulant sociaal werker met specialisatie algemeen maatschappelijk werk. Het betreft een ziektevervanging waarbij je de openstaande caseload opneemt van degene die je vervangt.
Lees meer hierover
Kinderopvang

Flexibele Pedagogisch medewerkers

Is werken met kinderen tussen de 0 en 13 jaar voor jou de ultieme uitdaging? Dan ben jij de ideale sollicitant voor deze vacature. Welschap Kinderopvang zoekt voor diverse kinderopvanglocaties zowel startende als ervaren Pedagogisch medewerkers. De werkdagen en contracturen zijn flexibel en bespreekbaar.
Lees meer hierover
Kinderopvang

Medewerker Tussenschoolse opvang / overblijfhulp

Als werken met kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud jouw ultieme uitdaging is… En als je toevallig wat vrije uren hebt rond lunchtijd… Solliciteer dan snel! Welschap Kinderopvang zoekt namelijk zowel ervaren als startende medewerkers voor de tussenschoolse opvang bij diverse basisscholen in Heemskerk en Beverwijk. De werkdagen en contracturen zijn flexibel en bespreekbaar.
Lees meer hierover
Kinderopvang

Open sollicitaties Kinderopvang

Maak ons blij met jouw cv. Wij zoeken startende en ervaren collega’s voor onze kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en peuteropvang in Heemskerk en Beverwijk. Heb je een diploma voor pedagogisch medewerker en scholing in VVE (voor dagopvang en peuteropvang) en taalniveau F3? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.
Lees meer hierover
MET HHW

Open sollicitaties MET

Een open sollicitatie sturen kan altijd. Als we denken dat het zinvol is, gaan we in ieder geval kennis met je maken. Als zich in de toekomst dan een vacature voordoet, heb je mogelijk een streepje voor. MET werkt met zelforganiserende teams. Je hebt in overleg met je team veel eigen regie over je werk en, binnen de kaders, veel vrijheid je functie vorm te geven. MET onderscheidt zich, ook als werkgever.
Lees meer hierover