Werken bij ons betekent... het beste uit jezelf halen!

WelschapSocius betekent inspirerend en zinvol werken. Je zet je in voor de samenleving, van jong tot oud. Betrokkenheid en bevlogenheid zijn de sleutelwoorden. Wij bieden prima arbeidsvoorwaarden en volgen - afhankelijk van de werkmaatschappij - de cao Sociaal Werk en de cao Kinderopvang. Daarnaast dragen we zorg voor goede arbeidsomstandigheden en mogelijkheden voor opleiding en deskundigheidsbevordering.

Wil je meer weten over sociaal werk? Kijk op Sociaal Werk werkt!
Meer weten over werken in de kinderopvang? Kijk op Kinderopvang Werkt!
MET Heemskerk

Sociaal werker AMW

Voor 30-32 uren per week
Kom jij bij ons werken in deze functie? Dan zorg je ervoor dat inwoners van Heemskerk die hulp- of ondersteuningsvragen hebben, adequaat geholpen en ondersteund worden, door jou en je collega’s. We werken vanuit integrale wijkgerichte teams, dus voor vrijwel elke vraag kunnen ze bij jou terecht. Vanuit de vraagverheldering maak je een inschatting, samen met de inwoner, van wat nodig is en helpend kan zijn.
Lees meer hierover
WelschapSocius

Ervaren medewerker financiƫle administratie

Voor 24 uren per week
Op het servicebureau zitten we met verschillende stafafdelingen, waaronder de afdeling financieel. Voor deze afdeling zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste en vooral ervaren medewerker.
Lees meer hierover
MET Heemskerk

Sociaal werker

Voor 24 uren per week
MET Heemskerk zoekt per 1 juli 2021 een sociaal werker die ons team gedurende 6 maanden (i.v.m. zwangerschapsvervanging) kan komen versterken.
 
Lees meer hierover
MET HHW

Ambulant sociaal werker

Voor 28-32 uren per week
MET Heerhugowaard is per direct op zoek naar een ervaren en dynamische ambulant sociaal werker met specialisatie algemeen maatschappelijk werk. Het betreft een ziektevervanging waarbij je de openstaande caseload opneemt van degene die je vervangt.
Lees meer hierover
Kinderopvang

Flexibele Pedagogisch medewerkers

Is werken met kinderen tussen de 0 en 13 jaar voor jou de ultieme uitdaging? Dan ben jij de ideale sollicitant voor deze vacature. Welschap Kinderopvang zoekt voor diverse kinderopvanglocaties zowel startende als ervaren Pedagogisch medewerkers. De werkdagen en contracturen zijn flexibel en bespreekbaar.
Lees meer hierover
Kinderopvang

Medewerker Tussenschoolse opvang / overblijfhulp

Als werken met kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud jouw ultieme uitdaging is… En als je toevallig wat vrije uren hebt rond lunchtijd… Solliciteer dan snel! Welschap Kinderopvang zoekt namelijk zowel ervaren als startende medewerkers voor de tussenschoolse opvang bij diverse basisscholen in Heemskerk en Beverwijk. De werkdagen en contracturen zijn flexibel en bespreekbaar.
Lees meer hierover
Kinderopvang

Open sollicitaties Kinderopvang

Maak ons blij met jouw cv. Wij zoeken startende en ervaren collega’s voor onze kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en peuteropvang in Heemskerk en Beverwijk. Heb je een diploma voor pedagogisch medewerker en scholing in VVE (voor dagopvang en peuteropvang) en taalniveau F3? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.
Lees meer hierover
MET HHW

Open sollicitaties MET

Een open sollicitatie sturen kan altijd. Als we denken dat het zinvol is, gaan we in ieder geval kennis met je maken. Als zich in de toekomst dan een vacature voordoet, heb je mogelijk een streepje voor. MET werkt met zelforganiserende teams. Je hebt in overleg met je team veel eigen regie over je werk en, binnen de kaders, veel vrijheid je functie vorm te geven. MET onderscheidt zich, ook als werkgever.
Lees meer hierover