Werken bij...

Welschap laat je het beste uit jezelf halen!

Welschap betekent inspirerend en zinvol werken. Je zet je in voor de samenleving, van jong tot oud. Betrokkenheid en bevlogenheid zijn de sleutelwoorden. Wij bieden prima arbeidsvoorwaarden en volgen de cao's Welzijn en Kinderopvang. Daarnaast dragen we zorg voor goede arbeidsomstandigheden en mogelijkheden voor opleiding en deskundigheidsbevordering.

Wil je meer weten over sociaal werk? Kijk op Sociaal Werk werkt!
Meer weten over werken in de kinderopvang? Kijk op Kinderopvang Werkt!
welzijn

Ervaren Sociaal Werker in Sociaal Team

Voor 16 (20) uren per week
Vanuit een integrale, generalistische aanpak werk je met een eigen specialisme als sociaal werker. Samen met onze partners binnen het sociaal team én daar buiten in de wijken ga je deze uitdaging aan.
Lees meer hierover
welschap

Maatschappelijk Werker bij Socius

Voor 24 uren per week
Een brede functie waarin alle reguliere hulpverleningstaken op het terrein van het Algemeen Maatschappelijk Werk aan bod komen.
Lees meer hierover
met

Gedragswetenschapper

Voor 12 uren per week
MET Welzijn Heerhugowaard is op zoek naar een tijdelijke Gedragswetenschapper (12 uur per week). Het betreft een zwangerschapsvervanging met een dienstverband van 15 maart tot 1 september. Je komt te werken in een bestaand team van ca. 35 ‘MET-ers’ in Heerhugowaard.
Lees meer hierover
met

Energieke en deskundige jongerencoach

Voor 24 uren per week
Het betreft een tijdelijke vervanging. Het dienstverband zal duren tot 1 september 2020. Met kans op verlenging.
Lees meer hierover
kinderopvang

Pedagogisch medewerker BSO de Kangoeroe

Voor 12,5 uren per week
Wil jij binnenkort starten op een nieuwe of eerste leuke werkplek? Waarbij de focus ligt op ontwikkeling, zowel van jou als die van de kinderen? Je kunt direct bij de Kangoeroe aan het werk, voor 2 dagen in de week op de tussenschoolse opvang en de naschoolse opvang.
Lees meer hierover
kinderopvang

Flexibele Pedagogisch medewerkers

Is werken met kinderen tussen de 0 en 13 jaar voor jou de ultieme uitdaging? Dan ben jij de ideale sollicitant voor deze vacature. Welschap Kinderopvang zoekt voor diverse kinderopvanglocaties zowel startende als ervaren Pedagogisch medewerkers. De werkdagen en contracturen zijn flexibel en bespreekbaar.
Lees meer hierover
kinderopvang

Medewerker Tussenschoolse opvang / overblijfhulp

Als werken met kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud jouw ultieme uitdaging is… En als je toevallig wat vrije uren hebt rond lunchtijd… Solliciteer dan snel! Welschap Kinderopvang zoekt namelijk zowel ervaren als startende medewerkers voor de tussenschoolse opvang bij diverse basisscholen in Heemskerk en Beverwijk. De werkdagen en contracturen zijn flexibel en bespreekbaar.
Lees meer hierover
kinderopvang

Open sollicitaties Kinderopvang

Maak ons blij met jouw cv. Wij zoeken startende en ervaren collega’s voor onze kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang en peuteropvang in Heemskerk en Beverwijk. Heb je een diploma voor pedagogisch medewerker en scholing in VVE (voor dagopvang en peuteropvang) en taalniveau F3? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.
Lees meer hierover
met

Open sollicitaties MET

Een open sollicitatie sturen kan altijd. Als we denken dat het zinvol is, gaan we in ieder geval kennis met je maken. Als zich in de toekomst dan een vacature voordoet, heb je mogelijk een streepje voor. MET werkt met zelforganiserende teams. Je hebt in overleg met je team veel eigen regie over je werk en, binnen de kaders, veel vrijheid je functie vorm te geven. MET onderscheidt zich, ook als werkgever.
Lees meer hierover